Δόλιχος Αγώνας Δρόμου 26, 27 & 28 Απριλίου 2024
6944338410
info@doliho.gr

Ευχαριστίες

ΣΥΛΛΟΓΟΣ » Ευχαριστίες

Η Οργανωτική Επιτροπή επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τις παρακάτω επιχειρήσεις και ιδιώτες για την αμέριστη υποστήριξη τους στη διοργάνωση του Διεθνούς Αγώνα Δρόμου ΔΟΛΙΧΟΣ-ΔΕΛΦΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΑ.

Κύριο Γιάννη Α. Πίκουλα
Καθηγητή Α’ Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Τμήμα ΙΑΚΑ ) για την ιστορική τεκμηρίωση των τοπωνυμιών στις περιοχές διέλευσης της διαδρομής του αγώνα.

ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
ΔΕΛΦΩΝ – ΔΩΡΙΔΑΣ – ΠΑΤΡΕΩΝ  και  ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ για την βοήθεια τους στην στελέχωση των σταθμών τροφοδοσίας που περνάνε από την δημοτική τους περιφέρεια σε ανθρώπινο δυναμικά αλλά και με τα απαραίτητα υλικά τροφοδοσίας.

Εταιρεία VINCI
Την Γαλλική Εταιρεία VINCI Κατασκευαστές και Διαχειριστές της Γέφυρας ΡΙΟ–ΑΝΤΙΡΙΟ για την ευγενή παραχώρηση ελεύθερης διέλευσης σε Αθλητές, Συνοδούς, Διοργανωτές και οχήματα κατά την διεξαγωγή του Διεθνούς Αγώνα Δρόμου ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΕΛΦΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΑΙΟΣ 2020.

Εταιρία Sika Hellas AΒΕΕ

Που στηρίζει έμπρακτα την 9η διοργάνωση του αγώνα ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΕΛΦΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΑ καλύπτοντας μέρος των εξόδων του αγώνα.


Την εταιρία ΞΑΚΟ Α.Ε.
Για την ευγενική χορηγία να προσφέρει για δεύτερη συνεχομένη χρονιά στην 9η διοργάνωση του αγώνα μπλούζες τεχνικές για τους συμμετέχοντες του αγώνα ΔΟΛΙΧΟΥ του ΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑ και του ΠΑΜΕ ΡΙΟ 2020.


Την εταιρία ΙΟΝ Α.Ε.
Για την ευγενική χορηγία να προσφέρει στην 9η  διοργάνωση του αγώνα σοκολάτες, καραμέλες και σοκοφρέτες για την τροφοδοσία σταθμών της διαδρομής του αγώνα.
 


Την ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ – HELLENIC A.R.E.S.
Για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρει για 9η συνεχόμενη χρονιά να στελεχώσει 6 σταθμούς με ραδιοερασιτέχνες ώστε να μπορούμε να έχουμε επικοινωνία μεταξύ των σταθμών γιατί είναι δύσκολη η επικοινωνία με κινητά.


Το Ζαχαροπλαστείο–Καφέ «KRINOS» στην Νέα Φιλαδέλφεια (Λ. Δεκελείας 108),
για την προσφορά 50 γευμάτων για τον κεντρικό σταθμό στο Ρίο.


Το Εργοστάσιο Γαλακτοκομικών ΠΡΩΤΟ


Για την ευγενική χορηγία να μας προσφέρει 70 γιαούρτια για την τροφοδοσία των σταθμών που βρίσκονται στον Νομό Αχαίας.


To Αθλητικό Σύλλογο Δρομέων LEPANTO της Ναυπακτίας που οι αθλητές του  επανδρώνουν τον σταθμό στην Ναύπακτο όλα τα χρόνια που γίνεται ο αγώνας  και μάλιστα σε δύσκολες μεταμεσονύκτιες ώρες της, εφέτος θα καλύψουν και τα έξοδα της τροφοδοσίας.


Τον κ. Διαμαντή  Κανελόπουλο υποψήφιο Δήμαρχο Ερυμάνθου, την  κ. Αλεξάνδρα Κανελλακοπούλου  και τον  κ. Μανέτα Ιωάννη που ως χορηγοί  βοήθησαν στην κάλυψη της τροφοδοσίας των 5  σταθμών που ανήκουν στον Δήμο Ερυμάνθου.